U bent hier: Home › Jeugd › Toernooien

AANKONDIGING 1-DAGSTOERNOOITJES (ROOD, ORANJE, GROEN)

OTC-jeugdleden kunnen meespelen met leuke 1-dagstoernooitjes in Rood of Oranje of Groen (ROG genoemd door de tennisbond). Zo leren ze beter wedstrijden spelen - buiten OTC - tegen andere kinderen. Dat is erg leuk en heel leerzaam! Samen met een vriendje of vriendinnetje naar een andere club gaan is ook een sportieve uitdaging.

Kijk op www.tenniskids.toernooi.nl; voer dan postcode in, en straal <5km.
Je krijgt dan een overzicht van toernooitjes in Den Haag en omgeving voor de komende maanden. Meestal duurt een toernooi een ochtend of een middag.
Op OTC hangt ook een Tenniskids-poster met de lijst van toernooilocaties (rechts van het afhangscherm).

Als je niet weet met welke kleur bal je kind speelt, vraag dit graag aan de trainer.

PAASEITJES-TOERNOOI

Op Goede Vrijdag -14 april- vindt het traditionele Paaseitjes-toernooi voor basisscholieren plaats. Dit is een gezellige combinatie van paaseieren zoeken en gezellig tennissen. Dit jaar is het niet in de ochtend, maar in de middag van 15 - 17 uur!

Verzamelen: 14.45 uur
Einde voor Tenniskids: 16.30 uur
Einde voor jeugd 8 t/m 12 jaar: 17.00 uur
Inschrijfgeld: 4 euro

Na afloop krijgt iedereen een zakje friet.

Opgeven kan door te mailen naar .
Vriendjes/vriendinnetjes die (nog) niet spelen bij OTC zijn ook van harte welkom. Ook graag aanmelden per email. Kinderen die dit jaar beginnen met tennis kunnen ook meteen meedoen!

ONDERLINGE 2016; DE CLUBKAMPIOENEN

Het Halloweentoernooi 7 november 2016