U bent hier: Home › Jeugd › Clubkleding jeugd

Clubkleding jeugd

Nu het voorjaar is aangebroken, is het de hoogste tijd om je tennistenue weer uit de kast te halen!

GOED NIEUWS…het is weer mogelijk om de nieuwe OTC-jeugdkleding te bestellen.

Er is keuze uit een ORANJE sportshirt en een WITTE zoodie (hoodie met rits):

- Het ORANJE sportshirt (met witte OTC letters en logo) kost 15 euro en is verkrijgbaar in de maten: kids 5/6, 7/8. 9/11 en 12/13, dames en heren: XS, S, M, L en XL.

- De WITTE zoodie (100% katoen) met fluo oranje OTC-opdruk op de rug, kost 25 euro per vest. Als je je eigen naam op de mouw wilt laten drukken kan dit voor 5 euro extra. De zoodies zijn beschikbaar in dezelfde maatvoering als de shirts.

Bestellingen van shirts en zoodies worden komende weken verzameld en verwerkt.

We streven er uiteraard naar om zo spoedig mogelijk een volgende order uit te zetten (minimum aantal te bestellen items is vereist).

Het plaatsen van je bestelling en eventuele vragen over maten/besteldata kan per mail naar