Wilt u seniorlid worden van Oranje Tennisclub, vul dan onderstaand formulier digitaal in. Lukt het niet de pasfoto digitaal te verzenden, stuur deze dan naar de Oranje Tennisclub t.a.v.de Ledenadministratie.

Zo snel mogelijk na ontvangst van het formulier nemen wij contact met u op. Vanwege de overgang naar een ander systeem is de ledenadministratie tot medio januari gesloten. U ontvangt na medio januari een reactie.

Let wel: dit formulier is niet bedoeld voor het opgeven van jeugdleden. Wilt u een jeugdlid opgeven, klik dan hier.

Indien u het aanmeldingsformulier (digitaal) indiend, dan gaat u tevens akkoord met de betalingsvoorwaarden (automatische incasso en contributies) en opzegvoorwaarden. Deze zijn te vinden op de website onder de tab Ledenadministratie.

Aanmeldformulier