OTC Vrijdagavond Racket-trekken

Nieuw evenement: OTC Vrijdagavond Racket-trekken
Vrijdag 25 september trapt de VrijmiboCie af met de 1e OTC clubavond van dit jaar! Dit keer damesdubbels: vanaf 17.00 uur racket-trekken, aansluitend borrel & eten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op via ​toernooi@oranje-tc.nl​.
Tot de 25e! Emily, Stephan, Antoinette, Marlijn en Hedy

Wekelijkse OTC Scharrelavond

De scharrelavonden zijn m.i.v. medio oktober stopgezet. Begin april pakken de scharrelaars de draad weer op.
+ +
De manier voor nieuwe leden om andere leden te leren kennen! Maar natuurlijk ook om gewoon lekker een balletje te slaan met een gezellige groep leden op de maandagavond van 18.00 - 21.00 uur op baan 3, 4 & 8. Nieuwe scharrelaars kunnen zich de eerste keer aanmelden bij Martijn van Leusden m.vanleusden64@gmail.com.
Vervolgcontact gaat via de Scharrelappgroep.
NB: In coronatijden is het alleen mogelijk om te spelen als je je vooraf hebt aangemeld.