Oranje Tennis Club bestaat 120 jaar

Oranje Tennis Club bestaat 120 jaar en dat gaan we vieren! De Lustrumcommissie is daarom druk met het plannen en organiseren van sportieve en gezellige activiteiten voor al onze leden, jong en oud. Met bekende en nieuwe activiteiten zal dit 24ste Lustrum worden gevierd. Hiervan zal een van de hoogtepunten zijn het Wimbledon White Night Lustrumfeest op 22 juni, georganiseerd door Zaterdag Dames 1. Graag houden we jullie op de hoogte van al wat komen gaat via de Nieuwsbrief, de Lustrum website en met posters in ons clubhuis. OTC 120 jaar, mis het niet!

24 maart 2019 Openingstoernooi & borrel 120 jaar OTC

Het 24ste Lustrumjaar van OTC ging glorieus van start met een drukbezocht Openingstoernooi. Zowel de opkomst als de weersomstandigheden waren geweldig. In negen poules met ieder zes deelnemers, zoveel mogelijk ingedeeld op sterkte, werden zes wedstrijden gespeeld van elk ongeveer 20 minuten. Na de prijsuitreiking ging het gezellig samenzijn naadloos over in de Openingsborrel. Een goed begin van seizoen 2019!