OTC Open

Het OTC Open is een open toernooi waaraan naast veel OTC leden ook veel tennissers uit de Haagse regio deelnemen. Een toernooi waarbij ook deelnemers met een lage speelsterkte elkaar treffen en waar ieder jaar weer een hele goede sfeer hangt. Een mooi moment om op OTC te tennissen en/of er naar mooie wedstrijden te kijken. Het OTC Open toernooi staat in week 28 op de toernooikalender van de KNLTB.

KNLTB site met alle info over toernooien: www.toernooi.nl

OTC Open 2020 afgelast

Voor het eerst in 75 jaar heeft het toernooi op Wimbledon geen doorgang kunnen vinden evenals het befaamde OTC Open op ons park! Wij hopen op een spetterende editie van het OTC Open toernooi in 2021

OTC Open 6 t/m 14 juli 2019

Van 6 t/m 14 juli vindt het ouderwets gezellige OTC Open Toernooi plaats. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en wij kijken uit naar een fantastische week!

Anders dan bij de Onderlinge mogen hier ook spelers van andere verenigingen aan mee doen. Een mooie kans om een spannende wedstrijd tegen een nieuw gezicht te spelen, en naderhand een drankje te drinken en een heerlijke maaltijd van Carola te nuttigen met oude én nieuwe vrienden.

Tijdens het OTC Open zal er in het weekend en door de week vanaf 18.00 uur geen mogelijkheid zijn tot vrij spelen, maar kom vooral mooie wedstrijden kijken.

Met sportieve groet,
OTC Open Wedstrijdleiding
Floor, Casper, Marly, Clara, Lex & Emily

Het Delissen Martens OTC Open 2018 was weer een succes

Het Delissen Martens OTC Open 2018 zit er helaas al weer op! Het was een fantastische week met veel zon, gezelligheid, spannende wedstrijden en zwetende spelers. Op donderdag heeft het trio “Partners” voor heerlijke gitaarmuziek gezorgd, en vrijdag heeft DJ Total Cascalation OTC op z’n kop gezet. Naast de swingende muziek konden de aanwezigen ook genieten van een koud drankje en een overheerlijke Paella of BBQ verzorgd door Carola en haar team.