OTC Golftoernooi (september)

De oorsprong van OTC ligt bij de edele golfsport. Daarom wordt sinds het lustrumjaar 2014 jaarlijks het OTC Oranje Golf Toernooi georganiseerd op de Rijswijkse Golfclub. Dit evenement vind normaliter plaats in het 1e weekende van September. Tijdens het OTC Golf Toernooi wordt Texas Scramble 'OTC Style' gespeeld en de winnaar gaat met het felbegeerde "Gele jasje" naar huis. Het toernooi staat open voor ieder OTC lid met een GVB. Eerdere deelnemers worden elk jaar weer benaderd door de organisatie om zich op te geven, maar heb je nog niet eerder meegedaan geef je dan op via onderstaand e-mailadres. NB: Er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemers.
Organisatie: Henk Jan Meere en Anne-Marie Ter Haar
Informatie en opgave: hjmeere@planet.nl

OTC Golftoernooi 5 september 2020

Op zaterdag 5 september a.s. spelen wij de 7e editie van het OTC Orange Golf Club toernooi op de Rijswijkse Golfclub. Prijzen voor de OTC OGC Neary, Longest Drive, de fameuze OTC OGC Wisselbeker en de yellow green jackets. Na de wedstrijd gaan wij naar OTC voor de prijsuitreiking, lekker eten, napraten en borrelen. Doe je mee? Laat het ons weten via hjmeere@planet.nl