Florentine Molkenboer-Schneider

Tijdens de "Onderlinge" is Florentine door het bestuur voorgedragen als Lid van Verdienste van OTC.

Florentine is in 2004 lid geworden van OTC als tennislerares en zij heeft zich toen meteen aangesloten bij de Jeugdcommissie. Zij volgde destijds Lucie Douwes Dekker op.
Natuurlijk speelde Florentine toen ook al competitie en is meteen dat jaar met het 1e team gepromoveerd naar de 2e klasse gemengd.
In 2013 nam Florentine zitting in het Bestuur en nam de portefeuille Jeugd van Philip de Bruijn over. In 2019/2020 was Flo uiteindelijk samen met Jan Dirk en Marjolijn de laatste der Mohicanen.
In 2009 en 2010 heeft Florentine ook al de Beker van Verdienste in ontvangst genomen voor het neerzetten, uitrollen en organiseren van het TennisKids programma voor jeugd vanaf 5 jaar en in 2010 voor alle bezigheden evenals het competitie spelen en motiveren van de beste jeugdspelers die zij sinds 2004 ook getraind had: Saskia, Vincent & Olivier Groot en Duco Smeekes. Met het 1e team zijn ze toen gepromoveerd naar 3e klasse gemengd.
Daarbij is Florentine maar liefst 7 keer Clubkampioen geweest, een hele prestatie op zich!
Een van Flo’s ongekende talenten is dat ze van bijna alle jeugdleden hun voor- en achternaam, maar óók het geboortejaar. Van velen zelfs ook de geboortedatum! Dit is superhandig gebleken bij het optuigen van allerhande jeugdactiviteiten.
Na actieve & intensieve jaren in Bestuur en Jeugdcommissie heeft Florentine in 2020 haar officiële taken neergelegd, maar is gelukkig nog dichtbij voor het delen van haar kennis & kunde!

Robert Blomsma

Tijdens de  "Reünistenmiddag" is Robert door het bestuur voorgedragen als Lid van Verdienste van OTC.

Marjolijn d'Engelbronner-Bouwman

Tijdens het "Ange Willinge" toernooi is Marjolijn door het bestuur voorgedragen als Lid van Verdienste van OTC.

Marjolijn was lid van de Jeugdcommissie van 2006 tot 2013 en heeft hier onder andere de woensdagmiddagcompetitie georganiseerd en begeleid. Daarnaast heeft Marjolijn van 2009 tot 2020 zitting genomen in het Bestuur, tot 2013 in eerste instantie als commissaris Parkaangelegenheden, daarna als Secretaris. Ook in de zondagcompetitie was zij een pittige tegenstander. Op het gebied van evenementen heeft Marjolijn in 2015 en 2016 in de OTC Onderlinge Wedstrijdleiding gezeten en ondersteund bij tal van andere evenementen en activiteiten. Marjolijn is vaak te vinden op OTC, zowel op de baan, als op het terras, voor en zelfs achter de bar, waar ze altijd bereid is om de handen uit de mouwen te steken.