OTC introduceert: BARRY BRUGGEMANS

Het bestuur is verheugd om te kunnen delen dat per 1 januari 2025 Barry Bruggemans op OTC het clubhuis & de bar met veel enthousiasme gaat beheren! Barry wordt ondersteund door Serge Dijkgraaf, ook hij wordt een vast gezicht op OTC.
Over openingstijden e.d. worden de leden binnenkort op de hoogte gebracht.
Graag stellen Barry & Serge zich hieronder even kort voor.
Live kennismaken? Op vrijdag 17 januari a.s. is de Nieuwjaars- & kennismakingsborrel op OTC van 17.30 - 19.30 uur.
Mijn naam is Barry Bruggemans, geboren op Scheveningen, opgegroeid in Zoetermeer en woonachtig in Den Haag aan het zuiderpark. Ik ben ontzettend blij om mijzelf voor te stellen als één van de nieuwe partners voor de horeca van deze prachtige Tennisclub. Mijn horeca ervaring begon op 15-jarige leeftijd bij Van der Valk in Wassenaar, en na 3 jaar ijs verkopen voor Ola werd het tijd om in een discotheek te gaan werken. Garderobe, bar, cocktailbar/keuken tot het doen van bestellingen. Ik heb toentertijd de horeca even gelaten voor wat het was en ben mijzelf verder gaan ontwikkelen in communicatie en verkoop. in 2015 ben ik voor mijzelf begonnen en in 2016 ontmoette ik Serge bij een horeca klus. Veel gelachen maar vooral veel geleerd wat mij ook nog veel meer klussen op diverse mooie locaties op Scheveningen heeft opgeleverd.
Beste tennisers en OTC leden,
Met gepaste trots wil ik mijzelf aan u voorstellen. Ik ben Serge Dijkgraaf, geboren op 10 maart 1972 te Den Haag. Ben hier wel geboren maar niet getogen, dit onder andere door werk van mijn ouders in het buitenland. Ik ben een trotse vader van een in Australie geboren dochter van 8 en tevens haar hockey coach bij HDM. Ben woonachtig hier in het prachtige Benoordenhout.
Op vroege leeftijd leek het mijn vader leuk om eens hier in Nederland op vakantie te gaan. Hij dacht dat een vakantiebaantje wel een aanvulling zou zijn in onze opvoeding. Hij loofde een beloning uit, alles wat jij verdient verdubbel ik. Ik twijfelde geen moment, Scheveningen!! Werken op het strand in het zand. Daar is de passie ontstaan voor het horeca vak. Rond mijn 20ste begon ik mijn eerste kroeg, daarna een restaurant erbij en met meerdere lokaties bezig. Rond mijn 25st wilde ik wel iets anders en verkocht mijn aandeel in het bedrijf. Ik ging de telecommunicatie in. Maar als snel nam ik een bijbaan in de horeca, terug op het strand in de zomer en achter de bar in de wintermaanden in het centrum. Na 3 jaar keerde ik full time terug naar de horeca. Ik ben o.a. eigenaar, manager kelner, dj en kok geweest. Na terugkomst in Nederland wilde ik wat werken in de weekeinde, als zzp'er verhuurde ik mij aan een bedrijf dat de horeca beheerde in een aantal hockeyclubs binnen en buiten Den Haag. Zo kwam ik Barry tegen. Wat ons weer hier brengt.
Ik hoop elkaar snel te ontmoeten met een hapje en een drankje!
Serge Dijkgraaf